CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W40 LS 20L

CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W40 LS 20L
 
Cod: 155A3A
Producator: -

PERFORMANȚĂ CU PÂNĂ LA 40% MAI BUNĂ¹

Noul Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS este un ulei de motor avansat, complet sintetic, cu nivel scăzut de cenușă sulfatată, fosfor și sulf (Low SAPS), conceput special pentru intervalele prelungite de schimb al uleiului, de până la 100,000km, 2 ale celor mai recente motoare diesel europene cu sisteme moderne de reducere a emisiilor, inclusiv filtre de particule diesel. Este adecvat pentru vehicule mai vechi și pentru vehicule off-road.

Tehnologia unică System5 Technology™ a uleiului Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS se adaptează la condițiile variabile de lucru ale motorului pentru a vă ajuta să maximizați performanțele în 5 aspecte cheie: consumul de combustibil, consumul de ulei, intervalul de schimb al uleiului, durata de viață a pieselor și puterea. De asemenea:

    Luptă împotriva acizilor dăunători prin menținerea rezervei TNB pe durata intervalului de schimb al uleiului.
    Extinde intervalele de schimb al uleiului pentru a menține vehiculele pe drum mai mult timp.
    Menține eficiența sistemelor de tratare a gazelor de eșapament, asigurând o conformitate continuă cu legislația privind emisiile.

¹În teste independente de laborator, Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS a avut performanțe cu până la 40% mai bune decât limitele standard ale industriei API și ACEA în ceea ce privește îngroșarea uleiului, depunerile pe piston, depunerile de funingine, precum și uzura și coroziunea.

²Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS este aprobat de Mercedes Benz, MAN, Renault, Volvo și Deutz pentru intervale de schimb al uleiului de până la 100.000 km, conform specificațiilor acestor producători. Intervalul real de schimb al uleiului depinde de tipul de ulei, de condițiile de funcționare, de istoricul de service, de utilizarea sistemului de diagnoză la bord și de calitatea combustibilului. Consultați întotdeauna manualul producătorului.

SPECIFICAȚII ȘI APROBĂRI

    ACEA E6/E7
    API CI-4
    Aprobare MB 228.51
    MAN M 3477
    Renault RVI RLD-2
    Volvo VDS-3
    Deutz DQC IV-10LA
    Scania Low Ash

    Fişă detalii tehnice produs
    Fişă siguranţă materiale

VECTON Long Drain 10W-40 LS
PROBLEME ȘI SOLUȚII
1. PROBLEMĂ: ÎNGROȘAREA ULEIULUI CAUZEAZĂ CREȘTEREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL.

SOLUȚIE: capacitatea uleiului Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS de a lupta împotriva îngroșării uleiului a fost verificată printr-un test strict conform cu standardele industriei, cu o durată de 80 de ore, și s-a constatat că uleiul este cu 76% mai puțin vâscos decât limitele industriei. Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS are un control superior al vâscozității pe durata intervalului de schimb al uleiului, asigurând economia de combustibil.


CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W40 LS 20L http://www.woil.ro/userfiles/78b7dacb-4537-4a0e-9bbe-be9d1c1a1d66/products/1182906_list.jpg
0


Produsele cu stoc zero dar care se pot livra in 24-48 ore se pot pre-comanda prin click pe butonul “PRECOMANDA”. Aceste produs se vor livra impreuna cu celelalte produse aflate in stoc si pe care le-ati comandat!