Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W40 LS 208L

Cod : 155A3B
compara...
Descriere

Noul Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS este un ulei de motor avansat, complet sintetic, cu nivel scăzut de cenușă sulfatată, fosfor și sulf (Low SAPS), conceput special pentru intervalele prelungite de schimb al uleiului, de până la 100,000km, 2 ale celor mai recente motoare diesel europene cu sisteme moderne de reducere a emisiilor, inclusiv filtre de particule diesel. Este adecvat pentru vehicule mai vechi și pentru vehicule off-road.

Tehnologia unică System5 Technology™ a uleiului Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS se adaptează la condițiile variabile de lucru ale motorului pentru a vă ajuta să maximizați performanțele în 5 aspecte cheie: consumul de combustibil, consumul de ulei, intervalul de schimb al uleiului, durata de viață a pieselor și puterea. De asemenea:

    Luptă împotriva acizilor dăunători prin menținerea rezervei TNB pe durata intervalului de schimb al uleiului.
    Extinde intervalele de schimb al uleiului pentru a menține vehiculele pe drum mai mult timp.
    Menține eficiența sistemelor de tratare a gazelor de eșapament, asigurând o conformitate continuă cu legislația privind emisiile.

¹În teste independente de laborator, Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS a avut performanțe cu până la 40% mai bune decât limitele standard ale industriei API și ACEA în ceea ce privește îngroșarea uleiului, depunerile pe piston, depunerile de funingine, precum și uzura și coroziunea.

²Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS este aprobat de Mercedes Benz, MAN, Renault, Volvo și Deutz pentru intervale de schimb al uleiului de până la 100.000 km, conform specificațiilor acestor producători. Intervalul real de schimb al uleiului depinde de tipul de ulei, de condițiile de funcționare, de istoricul de service, de utilizarea sistemului de diagnoză la bord și de calitatea combustibilului. Consultați întotdeauna manualul producătorului.

SPECIFICAȚII ȘI APROBĂRI

    ACEA E6/E7
    API CI-4
    Aprobare MB 228.51
    MAN M 3477
    Renault RVI RLD-2
    Volvo VDS-3
    Deutz DQC IV-10LA
    Scania Low Ash

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro