Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

CASTROL VECTON FUEL SAVER 5W30 E7 20L

Cod : 154C35
compara...
Descriere

CASTROL VECTON FUEL SAVER 5W-30 E7
PERFORMANȚĂ CU PÂNĂ LA 40% MAI BUNĂ¹

Noul Castrol VECTON Fuel Saver 5W-30 E7 este un ulei de motor premium, complet sintetic, conceput special pentru o economie de combustibil mai bună pentru o gamă largă de motoare diesel europene2. Acesta a oferit o economie de combustibil de până la 1%3 în cazul unui motor Euro 5, folosind testul european cu ciclu în regimuri tranzitorii, față de un ulei de motor modern 15W-40 de top. Castrol VECTON Fuel Saver 5W-30 E7 este potrivit pentru intervale mari de utilizare, așa cum recomandă mulți producători europeni de motoare, inclusiv Mercedes-Benz și Volvo.

Tehnologia unică System 5 Technology™ a uleiului Castrol VECTON Fuel Saver 5W-30 E7 se adaptează la condițiile variabile de lucru ale motorului pentru a vă ajuta să maximizați performanțele în 5 aspecte cheie: consumul de combustibil, consumul de ulei, intervalul de schimb al uleiului, durata de viață a pieselor și puterea. De asemenea:

    Oferă o economie reală de combustibil fără a compromite protecția motorului.
    Luptă împotriva uzurii pieselor critice ale motorului, chiar și la o vâscozitate redusă.
    Luptă împotriva depunerilor pe pistoane, ajutând la reducerea consumului de ulei.
    Luptă împotriva acizilor dăunători care se formează în timpul funcționării motorului.

¹În teste independente de laborator, Castrol VECTON Fuel Saver 5W-30 E7 a avut performanțe cu până la 40% mai bune decât limitele standard ale industriei API și ACEA în ceea ce privește îngroșarea uleiului, depunerile pe piston, depunerile de funingine, precum și uzura și coroziunea.

²Nu este adecvat pentru motoare Euro 4, 5 și 6, care necesită lubrifianți cu nivel scăzut de cenușă sulfatată, fosfor și sulf (Low SAPS). Castrol recomandă VECTON Fuel Saver 5W-30 E6/E9 pentru aceste aplicații.

³Castrol VECTON Fuel Saver 5W-30 E7 a oferit o economie de combustibil de până la 0,46% față de un ulei 10W-40 supus aceluiași test. Economia reală de combustibil depinde de tipul de vehicul, de stilul de conducere și de condițiile de drum. Rezultatele pot varia.

SPECIFICAȚII ȘI APROBĂRI

    ACEA E4/E7
    Aprobare MB 228.5
    MAN M 3277
    Volvo VDS-3
    Renault RLD-2
    Deutz DQC III-10
    Mack EO-N

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro