Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W40 E7 208L

Cod : 154BEF
compara...
Descriere

PERFORMANȚĂ CU PÂNĂ LA 40% MAI BUNĂ¹

Noul Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 este un ulei de motor avansat, complet sintetic, conceput special pentru intervalele extinse de schimb al uleiului, de până la 100.000 km2, ale motoarelor diesel europene moderne, inclusiv camioanele și autobuzele europene Euro 43, Euro 3 și Euro 2. Este adecvat și pentru vehicule și echipamente off-road.

Tehnologia unică System5 Technology™ a uleiului Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 se adaptează la condițiile variabile de lucru ale motorului pentru a vă ajuta să maximizați performanțele în 5 aspecte cheie: consumul de combustibil, consumul de ulei, intervalul de schimb al uleiului, durata de viață a pieselor și puterea. De asemenea:

    Luptă împotriva acizilor dăunători prin menținerea rezervei TNB pe durata intervalului de schimb al uleiului
    Extinde intervalele de schimb al uleiului pentru a menține vehiculele pe drum mai mult timp.

¹În teste independente de laborator, Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 a avut performanțe cu până la 40% mai bune decât limitele standard ale industriei API și ACEA în ceea ce privește îngroșarea uleiului, depunerile pe piston, depunerile de funingine, precum și uzura și coroziunea.

²Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 este aprobat de Mercedes Benz, MAN, Renault, Volvo și Deutz pentru intervale de schimb al uleiului de până la 100.000 km, conform specificațiilor acestor producători. Intervalul real de schimb al uleiului depinde de tipul de ulei, de condițiile de funcționare, de istoricul de service, de utilizarea sistemului de diagnoză la bord și de calitatea combustibilului. Consultați întotdeauna manualul producătorului.

³Nu este adecvat pentru motoare Euro 4 care necesită lubrifianți cu nivel scăzut de cenușă sulfatată, fosfor și sulf (Low SAPS). Castrol recomandă VECTON Long Drain 10W-40 LS pentru aceste aplicații.

SPECIFICAȚII ȘI APROBĂRI

    ACEA E4/E7
    API CF
    Aprobare MB 228.5
    MAN M 3277
    Renault RLD-2
    Volvo VDS-3
    MTU Oil Category 3
    Deutz DQC III -10
    Mack EO-N
    meets DAF requirements

    Fişă detalii tehnice produs
    Fişă siguranţă materiale

VECTON Long Drain 10W-40 E7
PROBLEME ȘI SOLUȚII
1. PROBLEMĂ: ÎNGROȘAREA ULEIULUI CAUZEAZĂ CREȘTEREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL.

SOLUȚIE: capacitatea Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 de a lupta împotriva îngroșării uleiului a fost verificată printr-un test conform standardele industriei în condiții aspre, cu durata de 200 de ore, și s-a constatat că uleiul este cu 70% mai puțin vâscos decât limitele industriei. Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 are un control superior al vâscozității, pe durata intervalului de schimb al uleiului, asigurând economia de combustibil.

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro