Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W40 E6/E9 20L

Cod : 15A1A5
compara...
Descriere

Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 este un ulei de motor avansat, complet sintetic, low SAPS (cu conţinut scăzut de cenuşi sulfatate, fosfor şi sulf), special creat pentru intervale extinse dintre schimburile de ulei, de până la 100,000km² la cele mai noi motoare diesel Euro VI. Acest produs se poate folosi, de asemenea, la motoarele camioanelor şi autobuzelor Euro IV şi Euro V cu nivel scăzut al emisiilor, în special pentru cele care necesită un lubrifiant low SAPS (cu conţinut scăzut de cenuşi sulfatate, fosfor şi sulf) şi la autovehiculele rutiere şi cele de teren mai vechi, precum şi la echipamentele care necesită acest nivel al performanţelor. Tehnologia unică System 5 Technology™ a uleiului Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 se adaptează la condiţiile aflate în schimbare ale motorului pentru a ajuta la maximizarea performanţei în 5 domenii cheie: consumul de combustibil, consumul de ulei, intervalul dintre schimburile de ulei, durata de viaţă a componentelor şi puterea. De asemenea, acesta:

Combate acizii dăunători prin menţinerea rezervei TBN (numărul total de bază) pe întreagul interval dintre schimburile de ulei.

Extinde intervalele dintre schimburile de ulei pentru a menţine în funcţiune autovehiculele mai mult timp.

Păstrează eficienţa sistemelor post-tratare a evacuării, asigurând conformitatea continuă cu legislaţia referitoare la emisii.

¹În teste desfăşurate în laboratoare independente, uleiul Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 a obţinut rezultate cu până la 40% mai bune faţă de limitele specificate în standardele API şi ACEA ale industriei în ceea ce priveşte îngroşarea uleiului, depunerile pe pistoane, manipularea calaminei, precum şi uzura şi coroziunea. ²Uleiul Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 este aprobat de Mercedes Benz, MAN, Renault, Volvo şi Deutz pentru intervalele dintre schimburile de ulei de până la 100.000 km, în conformitate cu specificaţiile acestora. Intervalul real dintre schimburile de ulei depinde de tipul motorului, condiţiile de operare, istoricul de service, utilizarea diagnozei la bord şi calitatea combustibilului. Consultaţi întotdeauna manualul pus la dispoziţie de producător.

SPECIFICAŢII ŞI APROBĂRI

ACEA E6/E7/E9

API CJ-4

Aprobare MB 228.51

MAN M 3477, M 3271-1

Volvo VDS-4/CNG

Renault RLD-3

Ulei MTU Categoria 3.1

Deutz DQC IV-10LA

Mack EO-O Premium Plus

Cat ECF-3

Cummins CES 20081

Jaso DH-2

pentru camioane Iveco ce necesită ACEA E6, E7, E9

respectă cerinţele DAF

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro