Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

ULEI WOIL SAE 15W40 CI-4/SL PET 1L

Cod : 55111
compara...
Descriere

• Uleiul este destinat cu preponderenta la lubrifierea motoarelor moderne Diesel (cu motorina) supraalimentate, de mare viteza, in patru timpi, cu conditii severe de exploatare (Euro IV), dotate cu sistem de recirculare a gazelor arse, fabricate incepand cu anul 2002, dar si la motoarele Otto (cu benzina) supraalimentate, fabricate incepand cu anul 2001. Asigura functionarea motoarelor cu sisteme EGR (recirculare gaze de evacuare) si sisteme de reducere a noxelor (Nox SCR - reductor catalitic selectiv) Asigura o protectie maxima a motorului impotriva uzurii, coroziunii si formarii depunerilor la temperaturi ridicate, economiseste carburant si reduce zgomotul.

• Nivel de performanta: ACEA E7-08; A3/B4-04;

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro