Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

ULEI WOIL SAE 80W90 API GL4 PET 1L

Cod : 7441225
compara...
Descriere

Uleiul  “WOIL SAE 80W90,API GL-4“ este un ulei de transmisie multigrad dezvoltat pe baza de uleiuri si aditivi de baza minerale de inalta calitate. Cu ingrediente atent selectate și aditivi specifici, uleiul asigura proprietati de ungere excelente, proprietati anti-coroziune, anti-spumare, anti-oxidare, care conferă uleiului nivelul de aditivare API GL-4.
Este recomandat pentru utilizarea în cutiile de viteza ale autovehiculelor pentru care producatorii solicita nivelul de performanta API GL-4 și gardul de vascozitate 80W-90. Este potrivit pentru unelte care funcționează în condiții nefavorabile, adică cu viteze mari și cuplurile de mici, precum și viteze mici și cuplurile de mare.

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro