Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

CASTROL GTX ULTRACLEAN 10W40 A3/B4 1L

Cod : 15A4CF
compara...
Descriere

Condițiile dificile de condus, precum traficul intens, condițiile meteo aspre și depășirea intervalelor pentru schimbul de ulei, toate acestea pot cauza formarea unei substanțe dense, asemănătoare smoalei, denumită nămol în motor. Dacă nu este tratat, poate afecta puterea motorului, iar, în cele din urmă, îl poate deteriora complet.
Castrol GTX a fost creat special pentru prevenirea depunerii dăunătoare de nămol, reducerea crustelor de ulei și asigurarea protecției zilnice a motorului dvs.
Asigurați curățarea motorului și contribuiți la prelungirea duratei de viață a acestuia alegând uleiul de motor potrivit din gama Castrol GTX pentru următorul schimb de ulei de motor.
Noul Castrol GTX ULTRACLEAN este cel mai curat ulei GTX. Ajută la prelungirea duratei de funcționare a motorului, asigurând șoferilor un control sporit în condițiile dificile actuale.
Mașinile din ziua de azi au o viață grea, iar acest lucru nu se va schimba pe măsură ce îmbătrânesc – dimpotrivă, situația se poate înrăutăți. Sarcinile mari, remorcările, drumurile lungi pe autostrăzi și perioadele mari de ralanti când așteptați pe cineva din familie – toate reprezintă condiții dificile de trafic.
Ele pot provoca încălzirea excesivă a motorului și niveluri ridicate de impurități cauzate de combustibilul ars și nears ce se acumulează în ulei. Toți acești factori pot duce la depunerea de nămol în motor, fapt ce poate scurta durata de viață a acestuia.
Tehnologia sintetică a uleiului Castrol GTX ULTRACLEAN cu aditivi de ulei asigură o performanță uimitoare. Formula sa cu acțiune dublă elimină nămolul vechi și previne formarea de nămol, oferindu-vă mai mult control în condițiile dificile din ziua de azi.
Contribuiți la prelungirea duratei de funcționare a motorului dvs. prin folosirea uleiului Castrol GTX ULTRACLEAN la următorul schimb de ulei.
AVANTAJE
• Asigură protecție împotriva depunerilor de nămol cu 50% mai mare decât valorile standard stricte din industrie*
• Protecție avansată împotriva viscozității și degradării termice
• O protecție uimitoare contra depunerilor la temperaturi ridicate
• Uleiuri de bază de calitate premium și aditivi anti-uzură care ajută la prelungirea duratei de funcționare a motorului
*Cu 50% mai curat decât standardul din industrie, valoare măsurată prin testul pentru secvența modificată a gradului de viscozitate API SN
SPECIFICAȚII
• SAE 10W-40
• ACEA A3/B3, A3/B4
• API SL/CF
• Aprobarea MB 229.1
• VW 501 01/ 505 00
• Conform Fiat 9.55535-D2/G

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro