Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

LM ULEI LOGLIFE III SINTETIC 5W30 1L 20820

Cod : 20820
compara...
Descriere

Descriere:

Ulei de motor cu vascozitate redusa din generatia Longlife 3, fabricat prin tehnologie de sinteza. Asigura curatirea optima a motorului. Reduce formarea de depuneri nadorite. Asigura functionalitatea filtrului de particule Diesel (DPF) si garanteaza o durata de serviciu maxima, pentru autovehiculele cu intervale lungi de schimbare a uleiului (WIV etc.). Special pentru Volkswagen si autovehiculele grupului VW. Pentru motoare pe benzina si Diesel, inclusive cele cu tehnologia FSI, Common-Rail si tehnologia cu pompa-injector. Adecvat in mod soecial pentru autovehiculele actionate cu gaz (CNG/LPG) si autovehiculele cu filtru de particule Diesel (DPF). Testat pentru sistemele turbo si sisteme cu catalizator.

 

Aprobari si recomandari

ACEA C3

API SN

VW 504 00

VW 507 00

API CF

BMW Longlife-04

MB 229.51

Porsche C30

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro