Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

MOTUL TEKMA MEGA X LD 15W40 208L

Cod : 101655
compara...
Descriere

Lubrifiant 100% sintetic Technosynthese®.

Pentru toate motoarele Diesel europene, americane sau japoneze, cu emisii scăzute de gaze natural, cu aspirație naturală sau Turbocompresor, în conformitate cu Euro II, Euro III, Euro IV, Euro V, dotate cu sistem EGR (recircularea gazelor de eșapament) si SCR (Reducerea catalitică selectivă), dar si pentru generatia de motoare mai vechi: Camioane, Buldozere, Utilaje de construcții, Autobuze, Mașini agricole, Motoare staționare, Motoare de barci ...

Poate fi folosit ca lubrifiant unic în cazul flotei compuse din motoare noi și vechi.

Ofera proprietăți dispersante și antioxidante: protecție împotriva acumulării de funingine și înfundarea filtrului de ulei, nivel superior anti-uzură: protecție la lustruire, nivel superior al detergentului: curățarea pistonului și a depunerilor din canelurile pistonului, dar si proprietati anti-coroziune, anti-rugină, anti-spumă.

STANDARDE: ACEA E7 (Replaces E5 and E3), API CI-4 / CH-4 / CF, JASO DH-1, GLOBAL DHD-1.

PERFORMANTE: ALLISON TES 439 Level, CATERPILLAR ECF-1a, ECF-2, CUMMINS 20076-20077-20078, DETROIT DIESEL DDC 93K215, DEUTZ DQC III, MACK EO-N, MAN M3275-1, MB 228.3, MTU Type 2, RENAULT TRUCKS RLD-2, VOLVO VDS-3.

Pentru mai multe detalii consultați fisa tehnica .

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro