Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

MOTUL 8100 X-CLEAN+5W30 5L

Cod : 106377
compara...
Descriere

Lubrifiant 100% sintetic, de înaltă performanță, care oferă în același timp protecție ridicată și economie de combustibil.

Special conceput pentru cea mai recentă generație de motoare Diesel și motoare pe benzină, conforme cu reglementările privind emisiile EURO IV sau EURO V. Compatibil cu convertoarele catalitice (CAT) și filtrele de particule diesel (DPF). În special pentru cele mai noi generații de modele BMW, MERCEDES, PORSCHE și VAG (VW, AUDI, SEAT, SKODA). Potrivit pentru orice tip de motoare Diesel sau Benzină care solicită un lubrifiant ACEA C3, lubrifiant cu vascozitate ridicata a HTHS si continut scazut de fosfor si sulf.

Reduce depunerile de funingine si riscul de infundare al filtrului.

MOTUL 8100 X-clean+ 5W-30 asigura o calitate inalta de lubrifiere, reduce frecarea in motor si garanteaza totodata protectie impotriva uzurii, reducand depozitele din canelurile pistonului.

Pentru mai multe detalii consultați fisa tehnica .

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro