Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

MOTUL 8100 X-POWER 10W60 5L

Cod : 106144
compara...
Descriere

Lubrifiant sintetic 100%, special conceput pentru autovehicule de înaltă performanță cu aspirație naturală, motoare cu sau fara turbocompresoare.

Recomandat pentru Aston Martin/Alfa Romeo GT séries/Lotus/BMW M Séries/Maserati/Ferrari V12 / TVR / Lancia / Jaguar / Audi R8 5.2L GT ... Potrivit pentru toate tipurile de condiții de funcționare și pentru toate tipurile de combustibili: benzină cu plumb sau fără plumb, etanol, GPL și Diesel.

Extra grosimea filmului de ulei reduce arderea uleiului în camera de combustie și ajută la prevenirea scurgerilor de ulei.

Rezistența excelentă a lichidului asigură o protecție ridicată a motorului și o presiune de ulei stabila.

MOTUL 8100 X-POWER 10W60 asigura o calitate inalta de lubrifiere, reduce frecarea in motor si garanteaza totodata protectie impotriva uzurii, reducand depozitele din canelurile pistonului.

Compatibil pentru convertizoarele catalitice.

Pentru mai multe detalii consultați fisa tehnica .

Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro