Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

CASTROL GTX A3/B3 15W40 1L

Cod : 14F730
compara...
Descriere

Castrol GTX este unul dintre cele mai de încredere uleiuri de motor din lume. Este mai mult decât ulei. Este inginerie lichidă care protejează contra problemelor, cum sunt sedimentele, cu care motorul Dvs. se confruntă zilnic.
Condițiile de rulare severe, cum este traficul cotidian cu stop-pornire/stop-start, condițiile meteo aspre și intervalele extinse între golirile băii de ulei, toate contribuie la acumularea unui sediment vâscos, ca un bitum, cunoscut și ca „șlam”.
Nu puteți vedea această acumulare de sediment, dar ea poate deteriora performanțele motorului Dvs. și conduce la defectarea prematură a motorului.
Protejați-vă autovehiculul contra acumulării de șlam (namol) nociv cu Castrol GTX.


Aplicatii:
GTX 15W-50 este adecvat utilizării în motoarele cu benzină și diesel pentru autovehicule, în cazurile în care producătorul auto recomandă un lubrifiant ACEA A3/B3 sau AFSL/CF 15W-50.


Avantaje:

  • Conține o formulă anti-namol care conferă o protecție la acumularea de sediment cu 25% mai bună în comparație standardele cele mai severe din industria de profil*
  • Protecție superioară împotriva vâscozității și a deteriorării termice
  • Aditivi anti-uzură care cresc durata de viață a motorului Dvs.

* ACEA A3/B3, API SL secvența VG


Specificatii si certificari:

  • ACEA A3/B3
  • API SL/CF

Specificatii
Clasificare SAE 15W40
Volum 1L
Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro