Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Contul
meu
Intră în contul tau woil.ro și ai control complet!
Produse

MOBILUBE HD 80W90 20L

Cod : ~1106
compara...
Descriere

Descrierea produsului

Mobilube HD 80W-90 si 85W-140 sunt lubrifianti pentru transmisii, de inalta performanta, pentru solicitari intense, formulati cu uleiuri de baza de inalta performanta si cu un sistem de aditivi avansat. Acesti lubrifianti sunt realizati pentru aplicatii auto, incluzand axe si transmisii finale intens solicitate, unde sunt asteptate presiuni extreme si incarcari cu soc. Ele ofera o performanta excelenta acolo unde se solicita o norma de functionare API GL-5.


Caracteristici si beneficii 

Aplicatiile actuale pentru utilajele grele solicita cerinte de performanta crescute pentru lubrifiantii trenurilor de rulare. Vitezele mai mari, cuplajele de torsiune mai mari si sarcinile mai grele solicita formulari imbunatatite pentru maximizarea vietii utilajului si optimizarea costurilor de functionare. Intervalele mai lungi de functionare creaza cereri suplimentare lubrifiantului de transmisii, solicitand compusi de baza si sisteme de aditivi eficace. Seria Mobilube HD de lubrifianti pentru transmisii este realizata sa satisfaca aceste cerinte.

 


Aplicatii

  • Axe si transmisii finale intens solicitate care cer nivelul de performanta API GL-5.
  • Autovehicule de pasageri, camioane si vehicule comerciale de solicitari usoare si intense care circula pe sosea
  • Ramuri industriale situate in afara drumurilor care includ: constructii, minerit, exploatari de cariere si  agricultura.
  • Alte aplicatii cu solicitari intense din industrie si domeniul auto care implica transmisii hipoide, care functioneaza in conditii in care predomina viteza mare/incarcare cu soc, viteza mare/cuplu de torsiune scazut si/sau viteza joasa/ cuplu de torsiune ridicat.

Specificatii si caracteristici Mobil Mobilube HD 80W-90:

  •  API GL-5

 


Exceptionala stabilitate termica si rezistenta la oxidare la temperatura inalta iata prelungita a angrenajelor si lagarelor datorita depunerilor minimale. Viata mai lunga a garniturilor.
Protectie deosebita la uzura de viteza joasa si torsiune inalta si impotriva zgarierii la viteza mare Capacitate marita de transport a sarcinii. Cheltuieli de mentenanta reduse si viata mai lunga a echipamentului.
Excelenta protectie contra ruginii si coroziunii Uzura redusa si viata mai lunga a componentelor.
Lubrifiere eficace la temperatura joasa Imbunatatirea pornirii.
Compatibil cu sigiliile si garniturile tipice din domeniul auto Scurgeri minime si contaminare redusa.

 

Specificatii
Volum 20L
Clasificare SAE 80W90
Titlu Footer stanga


Suntem mai mult decât un furnizor de lubrifianți.

Suntem partenerul tāu pentru eficiență. Eficiență în menținerea flotelor auto și a utilajelor agricole sau industriale. Eficiență a costurilor și a intervalelor de revizie.
Înregistrează-te!

Îți trimitem doar informații utile. Rămâi în contact cu noi!

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 White Impex
designed by headstart.ro